Maku

Pekoni-salviapavut

15 min
GL
LA
MA
MU
3.33
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (10 annosta)

  • 130 gpekonia
  • 500 gvihreitä papuja (paloina, pakaste)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 rkltuoretta salviaa (silputtuna)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN10 min

Silppua pekoni. Kuumenna paistinpannu ja ruskista silppu. Lisää pavut pannuun ja jatka kypsentämistä keskilämmöllä noin 10 minuuttia, pannun sisältöä silloin tällöin käännellen.

Mausta pekoni-salviapavut suolaripauksella, rouhitulla pippurilla ja silputuilla salvianlehdillä. Tarjoa pekoni-salviapavut metson kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.33