Maku

Pekoni-maksapihvit, paistettua omenaa ja sipulia

30 min
GL
5
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Antti Hallakorpi

Ainekset (4 annosta)

Pihvit

  • 2 kplperunaa
  • 75 gpekonia (silputtuna)
  • 1/2 dlruohosipulia (silputtuna)
  • 1 kplmunaa
  • 250 gmaksaa (jauhettuna)
  • 1 rklsiirappia
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmeiramia
  • 1/2 tlvalkopippuria (rouhittuna)
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplomenaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori perunat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.

Hienonna pekoni ja lisää se, perunaraaste, ruohosipuli ja muna jauhetun maksan joukkoon. Mausta siirapilla ja mausteilla.

Kuori sipulit ja omenat. Poista omenoista siemenkodat. Viipaloi sipulit ja omenat.

Paista pihvit ohukaispannussa molemmilta puolita rapeiksi ja kypsiksi. Pidä lämpiminä.

Paista omena- ja sipuliviipaleet paistinpannussa, mausta maun mukaan suolalla ja siirapilla.

Tarjoa pihvit ja lisukkeet syysjuuresmuusin ja puolukoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
5