Pekaanipiiraat shottilasissa
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Ihana pekaanipiirakka maistuu myös pikkupaloina shottilasissa. Lusikoitavissa jälkiruokashoteissa maistuvat rapsakat pähkinät, tuorejuusto ja keksimurut.
MU
5
Kuvat
Julkaistu 6.6.2017

Pekaanipiiraat shottilasissa
Reseptin ainekset (20 kpl)
- 100 gdigestivekeksejä
- 25 gvoita sulatettuna
Juustokerros
- 400 gmaustamatonta tuorejuustoa
- 200 gkondensoitua maitoa
- 3 rklsuklaahippuja
- 1 rklviskiä
Pähkinäkerros
- 4 dlpekaanipähkinöitä
- 1 dlsokeria
- 1/2 dlfariinisokeria
- 3 rklvoita
- 2 rklvaahterasiirappia
- 1 rklviskiä (halutessasi)
- 1 tlvaniljasokeria
- 1 tlkanelia
- 1/4 tlsuolaa
Koristelu
- 1 dlvispikermaa
Murenna keksit kaulimella. Sekoita joukkoon voisula. Lusikoi keksimurua shottilasien pohjalle.
Sekoita tuorejuustoon kondensoitu maito, suklaahiput ja viski. Lusikoi juustokerros laseihin.
Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi.
Sekoita kaikki pähkinäkerroksen ainekset ja paahda pannulla pari minuuttia niin, että seos karamellisoituu. Anna pähkinäseoksen jäähtyä ja annostele shottilaseihin.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Koristele pikkuiset pekaanipiiraat kermapursotuksilla.