Kotivinkki

Pekaanikuut

0
0

Pekaanikuut

Teksti Kotivinkki
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 gpekaanipähkinöitä
  • 250 gvoita
  • ½ dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 5 dlvehnäjauhoja

KUORRUTUKSEEN:

  • 4 dltomusokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Jauha pekaanipähkinät aivan hienoksi jauheeksi monitoimikoneen teholeikkurilla.

2. Leikkaa voi pieniksi kuutioiksi. Vatkaa voi ja tomusokeri. Lisää pekaanipähkinäjauhe, vaniljasokeri sekä vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi käsin, sillä taikinasta tulee hyvin tanakkaa.

3. Muotoile taikina palloksi. Nosta se jääkaappiin kovettumaan vähintään 30 minuutiksi.

4. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä lasin suulla puolikuun muotoisia pikkuleipiä.

5. Paista pikkuleipiä leivinpaperin päällä uunin keskitasolla 200 asteessa 13 minuuttia.

6. Kaada tomusokeri lautaselle. Kierittele aavistuksen jäähtyneet keksit sokerissa ja nosta ne jäähtymään.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä