Kotivinkki

Pehmeäksi haudutettu hapankaali

5
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 400 ghapankaalia
  • ½–1 dlvettä
  • 2 pientäporkkanaa
  • 1omena
  • 1 rklhunajaa
  • ½ tlkuminan siemeniä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Laita hapankaali kasariin ja kuumenna miedolla lämmöllä. Lisää vesi joukkoon, määrä riippuu hapankaalin kosteudesta.

2. Kuori porkkanat ja omena. Vetele porkkanoista ohuen ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Pilko omena. Lisää porkkanat ja omena hapankaalin joukkoon. Hauduta hapankaalia 10 minuuttia miedolla lämmöllä.

3. Lisää hunaja ja murskaa kuminat joukkoon.

4. Tarjoa lämmin hapankaali grillatun makkaran kanssa.

Vinkki Hapankaali säilyy hyvin ja on mitä mainioin hätävara ja lisäke kesäkeittiössä.

MITÄ PIDIT?
5