Maku

Pehmeä parsakaalikeitto

25 min
3.9
11

Pehmeä parsakaalikeitto

GL
KA
MU
11
3.9
Teksti Saara Törmä
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 600 gparsakaalia
  • 5 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 200 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlsokeria
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi ja paloittele parsakaalit. Pane kasvikset kattilaan ja lisää vesi ja liemikuutio. Parsakaalien ei tarvitse peittyä veteen. Keitä vihanneksia kannen alla, kunnes ne ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia.

Lisää juusto ja kerma ja soseuta keitto. Kuumenna keitto nopeasti uudelleen. Lisää etikka ja mausteet sekä tarvittaessa suolaa.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä