Kotivinkki

Pehmeä appelsiinivaahto

0
0

Pehmeä appelsiinivaahto

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 dlvispikermaa
  • 1 dlhyytelösokeria
  • 1rosmariinin oksa
  • 2appelsiinin mehu
  • ½appelsiinin kuori

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kiehauta kasarissa puolet kermasta, hyytelösokeri ja rosmariinin oksa. Jäähdytä seos.

2. Lisää appelsiinien mehu seokseen. Huuhdo appelsiinin kuori, raasta se ja lisää raaste seokseen. Leikkaa muutama ohut kuorisiivu koristeeksi.

3. Ota rosmariinin oksa pois kermaseoksesta. Vaahdota loput kermasta ja kääntele se seoksen joukkoon.

4. Jaa vaahto annosmaljoihin. Koristele annokset ennen tarjoilua appelsiininkuorisiivuilla ja rosmariinin oksalla.

Vinkki!

Vinkki: Voit valmistaa appelsiinivaahdon hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Peitä tarjoilumaljat kelmulla ja säilytä ne jääkaapissa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä