Pastaa anjoviskastikkeella
Pastaa anjoviskastikkeella
Ainekset
- 1 prkanjoviksia
- 4 dlkermaa
- 150 gkirsikkatomaatteja
- 1sitruunan mehu
- 1 tlmustapippuria
- pastaa
- 1 ruukkurukolaa
- 50 gparmesaanilastuja
Tee näin
{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
1. Pilko 1 prk anjoviksia pieniksi paloiksi. Kuumenna 4 dl kermaa kattilassa ja lisää joukkoon anjovikset ja niiden säilöntäliemi. Pilko joukkoon 150 g kirsikkatomaatteja.
2. Purista kastikkeeseen 1 sitruunan mehu ja rouhi päälle noin 1 tl mustapippuria.
3. Hauduta kastiketta 15 minuuttia miedolla lämmöllä.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valuta se. Sekoita kastike pastan joukkoon. Silppua 1 ruukku rukolaa pastan joukkoon ja ripottele päälle 50 g parmesaanilastuja.
MITÄ PIDIT?
0