Maku

Pasta primavera

30 min
MU
KA
2.67
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (4 annosta)

  • 5 kplkevätsipulia
  • 175 gkesäkurpitsaa
  • 450 gparsaa
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 100 gherneitä
  • 100 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %) (esim. Valio Viola, rasvaa 2 %)
  • 1 1/2 dlvettä
  • 1/2 dltuoretta minttua (hienonnettuna)
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 280 gtäysjyväpastaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Hienonna kevätsipulit. Kuutioi pesty kesäkurpitsa. Kuori parsat ja leikkaa tyvestä pari senttiä. Paloittele parsat. Kuumenna öljy kasarissa. Lisää kurpitsat ja parsat. Kuumenna ja lisää sipulit. Anna hautua muutama minuutti. Lisää herneet, tuorejuusto, vesi ja mausteet. Kuumenna välillä sekoitellen. Tarjoa primavera täysjyväpastan kanssa.

MITÄ PIDIT?
2.67