Passionpannacotta marinoidulla mangolla

4 h 30 min
0
0

Passionpannacotta marinoidulla mangolla

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

Passionpannacotta

  • 4 dlkuohukermaa
  • 1 kplvaniljatanko
  • ½ dlsokeria
  • 2 kplliivatelehtiä
  • 4 kplpassionhedelmää

Marinoitu Mango

  • 1 kplkypsä mango
  • 1 kpllimen mehu
  • 1 tllimen raastettua kuorta (luomu)
  • 2 rklsokeria
  • 3/4 dlmintun lehtiä

Tee näin

4 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN4 h

Laita liivatteet likoamaan pakkauksen ohjeen mukaan. Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Halkaise vaniljatako ja raaputa siemenet irti. Lisää siemenet ja tanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi kokoajan sekoittaen, anna kiehua muutama minuutti. Purista liivatelehtistä liika vesi pois. Lisää liivatteet kattilaan ja sekoita kunnes lehdet ovat liuenneet. Halkaise passionhedelmät ja siivilöi mehu talteen. Lisää passionmehu pannacotan joukkoon vähitellen samalla sekoittaen. Jaa pannacotta jälkiruokakulhoihin ja peitä kelmulla. Nosta jääkaappiin hyytymään, anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.

Kuori ja kuutioi mango, laita kulhoon. Lisää joukkoon limen mehu ja limen raastettu kuori. Laita sokeri ja minttu mortteliin. Paukuta kunnes minttu on hävinnyt täysin sokerin joukkoon. Ripottele sokeri mangon joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin verran. Annostele marinoitu mango pannacotan pinnalle. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä