
Leikkaa irtopohjavuokaan (Ø 26 cm) sopiva leivinpaperipala.
Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella. Sulata voi ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Taputtele seos leivinpaperin päälle vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
Upota liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen vähintään 5 minuutiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa tuorejuusto, hillo, sokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella tasaiseksi seokseksi.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Puserra liivatteista ylimääräinen neste ja liuota liivatteet mehuun. Kaada liivateseos tuorejuustoseokseen ja vatkaa tasaiseksi. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoittaen.
Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Valmista kiille. Upota liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Halkaise passiohedelmät ja sekoita niiden sisukset mangososeen joukkoon.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Puserra pehmenneistä liivatteista ylimääräinen neste ja liuota liivatteet mehuun. Kaada liivateseos mango-passionseokseen ja sekoita tasaiseksi. Valuta seos kakun pinnalle. Hyydytä jääkaapissa vielä vähintään 3 tuntia.
Irrota passionmoussekakku vuoasta vadille. Koristele moussekakku puolitetulla passionhedelmällä ja mintunlehdillä.