Maku

Passio-rahkapullat ihastuttavat pehmeällä rakenteellaan ja raikkaalla täytteellään

1 h 45 min
0
0

Rahkapullien salaisuus on raikas täyte, jossa on suussa rapsahtelevia passiohedelmäsattumia. Maku-lehden lukijan Minnan kehittämien pehmeiden pullien taikina tehdään maidon sijaan veteen.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (25 kpl)

Pullataikina

  • 5 dlvettä
  • 2 ps (á 11 g)kuivahiivaa
  • 13-14 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 1 rklkardemummaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 2 dljuoksevaa margariinia

Täyte

  • 500 gmaitorahkaa
  • 2munaa
  • 1/2 rklsitruunamehua
  • 1/2 rklpassiomehua hedelmästä
  • 1-1 1/2 dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Päälle

  • 6passiohedelmää

Voitelu

  • 1muna

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 15 min
MITÄ PIDIT?
0