0(0)
Passion-kookostorttu – rapea keksipohja ja hedelmäinen kookostäyte ovat kuin luodut toisilleen
kasvis
1 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 15 min
Passion-kookostortun makuduo tuo kotikeittiöön tuulahduksen etelän eksotiikkaa. Tätä rapeaa ja makeaa herkkua haluat maistaa vielä toisenkin palasen!
Julkaistu 28.2.2020
Maku
Reseptin ainekset 6–8 annosta
Pohja
400 gdigestivekeksejä
125 gvoita
1muna
Täyte
100 gvaniljakreemijauhetta (Dr. Oetker)
400 mlkookosmaitoa
1 tlvaniljasokeria
¼ tlsuolaa
3–4passionhedelmää
Päälle
2 dlvispikermaa
4 rklkookoshiutaleita
1passionhedelmä

Passion-kookostorttu tehdään näin:

  1. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita sulatettu voi keksijauheeseen. Lisää muna ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Painele taikina piirakkavuoan (ø 24–26 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään puoleksi tunniksi.
  3. Paista pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Sekoita kreemijauhe, kookosmaito, sokeri ja suola. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi sisukset täytteen joukkoon.
  5. Levitä täyte pohjan päälle ja nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  6. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon 3 rkl kookoshiutaleita. Levitä kermavaahtoseos piirakan päälle ennen tarjoilua. Koristele torttu kookoshiutaleilla ja passionhedelmän sisuksella.
Kommentoi »