Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi seos taikinaan koko ajan kevyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista uunissa noin 7 minuuttia. Jäähdytä. Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Vuoraa kakkuvuoan reunat ja pohja kakkulevystä leikatuilla paloilla.
Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Raasta hyvin pestyn sitruunan keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise sitruuna ja purista mehut puolikkaista. Kuumenna mehu mikrossa tai liedellä. Valuta liivatelehdet hyvin ja liuota ne kuumaan sitruunamehuun. Jäähdytä.
Vatkaa jääkaappikylmä vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka ja sokeri sekaisin. Lisää sitruunan kuoriraaste, mehu-liivateseos, kirsikat, rouhitut mantelit ja vaniljakastikevaahto hyvin sekoittaen rahka-sokeriseokseen. Kaada puolet täytteestä vuokaan, levitä kakkulevystä jääneet palaset täytteen päälle ja kaada loput täytteestä vuokaan. Peitä kelmulla ja pane vuoka jääkaappiin vuorokaudeksi.
Siirrä pasha-suklaakakku tarjoiluvadille ja koristele leivonnainen pienillä suklaamunilla.
Nauti pasha-suklaakakku hyvän, vastavalmistetun kahvin kanssa.