Parsakaalisalaatti

20 min
4
0

Parsakaalisalaatti

GL
KA
LA
MU
0
4
Parsakaalisalaatin maun salaisuutena on raikas appelsiinivinegretti. Tarjoa lisäksi itse tehtyjä tonnikalapyöryköitä.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gparsakaalia

Appelsiinivinegretti

  • 1/2 dlappelsiinitäysmehua
  • 1/2 dlrypsiöljyä
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
  • 1/2 tltimjamia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 kpljääsalaattia ruukussa
  • 1 dlkurpitsansiemeniä (tai pähkinöitä)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min

Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi. Höyrytä tai keitä parsakaali vähässä vedessä kypsäksi.

Sekoita appelsiinivinegretin ainekset ja yhdistä ne lämpimään parsakaaliin.

Huuhtele ja kuivaa salaatti.

Annostele vadille salaatinlehtiä, parsakaalia ja kurpitsansiemeniä. Tarjoa parsakaalisalaatin kanssa itse tehtyjä tonnikalapyöryköitä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä