Maku

Parsakaalipannu

25 min
GL
LA
MA
4
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson, Saara Törmä
Kuvat Antti Sepponen

Ainekset (4 annosta)

  • 700 gparsakaalia
  • 1 kpltuoretta chiliä (mieto)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 100 gparmankinkkua
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rklruokaöljyä
  • 4 kplmunaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Pilko parsakaalit ja varret. Keitä parsakaaleja vedessä noin 5 minuuttia. Valuta.

Poista siemenet chilistä ja leikkaa viipaleiksi. Kuori valkosipulit ja viipaloi ne. Paloittele myös ilmakuivatut kinkkuviipaleet pienemmiksi.

Kuumenna paistinpannu ja paista kinkkuviipaleet omassa rasvassaan. Lisää pannuun parsakaalit, chilit, valkosipulit ja punaviinietikka. Paista parsakaalipannua sekoitellen.

Kuumenna öljy toisella pannulla ja paista siinä munat.

Tarjoa paistetut munat parsakaalipannun kanssa.

MITÄ PIDIT?
4