Maku

Parsakaalikastike pastalle

20 min
0
0

Parsakaalikastike pastalle

MU
KA
0
0
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gparsakaalia
  • 2 kplsalottisipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklruokaöljyä
  • 3 dlkanalientä
  • 2 1/2 dlruokakermaa
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 170 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murennettuna)
  • 2 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rklpersiljaa (hienonnettuna)

Lisäksi

  • 400 gspagettia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Huuhtele parsakaalit ja leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta ja pane palat jääkylmään veteen jäähtymään (näin kaunis väri säilyy).

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Paista ne öljyssä pehmeiksi.

Lisää kanaliemi, kerma, sinappi ja sinihomejuusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on liuennut. Ripottele joukkoon suuruste ja keitä pari minuuttia. Mausta parsakaalikastike pippurilla ja ripottele pinnalle persiljasilppu.

Tarjoa parsakaalikastike vastakeitetyn spagetin kanssa. Kruunaa pasta-annokset halutessasi sinihomejuustoviipaleilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä