Kotivinkki

Parsakaaligratiini

20 min
2.5
0

Parsakaaligratiini

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gparsakaalia
  • 1 lvettä
  • ½ tlsuolaa
  • 1 prkaurinkokuivattuja tomaatteja
  • 200 gsulatejuustoa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Irrota kukinnot 500 g:sta parsakaalia ja huuhtele ne. Leikkaa kaalin kovin kantaosa irti ja paloittele käytettävä kantaosa. Kuumenna noin 1 l vettä kiehuvaksi. Lisää veteen ½ tl suolaa ja parsakaalipalat. Keitä paloja noin 8 minuuttia ja valuta ne.

2. Valuta 1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja. Säästä öljyliemi. Paloittele tomaatit pieniksi paloiksi ja sekoita ne 200 g:aan sulatejuustoa.

3. Valele uunivuoka tomaattien öljyliemellä ja asettele parsakaalipalat vuokaan. Levitä päälle juustoseos ja loput tomaattien liemestä.

4. Kuumenna paistosta 225-asteisen uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

MITÄ PIDIT?
2.5
Katso myös nämä