Kotivinkki

Parsaa vuohenjuustolla

25 min
0
0

Parsaa vuohenjuustolla

KA
0
0
Gratinoi parsaa vuohenjuustolla ja tarjoa leivän kera tai lihan, kalan tai pastan lisäkkeenä.
Teksti Piia Helasto
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlkermaa
  • ½kasvisliemikuutio
  • 450 gtuoretta parsaa
  • 300-400 gpehmeää vuohenjuustoa
  • 1 dlerilaisia siemeniä, esimerkiksi kurpitsan-
  • 1 dlauringonkukan- tai pinjansiemeniä

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Valmistusohje

1. Kuumenna kattilassa kerma ja kasvisliemikuutio.
2. Poista parsoista kuivat, puiset päät ja kuori varsia halutessasi. Laita parsat uuninkestävään vuokaan.
3. Kaada kermaseos parsojen päälle.
4. Leikkaa vuohenjuusto neljään palaan. Laita palat parsojen päälle. Ripottele siemenet pinnalle.
5. Gratinoi 225-asteisen uunin keskitasolla 6–8 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoa parsaa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä tai sellaisenaan pastan tai salaatin ja leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä