Maku

Parsa-uunimunapannu

5
0

Parsa-uunimunapannu

Helppoakin helpompi aamiainen syntyy pienellä pannulla. Kuullota parsat ja riko pannulle pari kananmunaa. Tyrkkää pannu uuniin ja nauti herkkupannullinen paahtoleivän kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 5 kplvihreää tankoparsaa
  • 1 rkloliiviiöljyä
  • 2 kplkananmunia
  • 1 rklkuohukermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun

  • paahtoleipää

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla muutama minuutti.

Nosta parsat pannun reunoja vasten ja riko pannulle kananmunat. Lorauta niiden keskelle kermaa. Anna pannun kuumentua uudelleen hetki liedellä ja siirrä se uuniin.

Paista 175 asteisessa uunissa viitisen minuuttia tai kunnes valkuaiset ovat kiinteät ja keltuainen vielä jouksevaa.

Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Tarjoile paahtoleivän kanssa.

Vinkki!

Tämä ohje on yhdelle minivalurautapannulle. Kerro ohjeen määrät sen mukaan monta pannua ja syöjää on! Voit paistaa uunimuna myös pienissä keraamisissa vuokissa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä