Kotivinkki

Parsa-tomaattisalaatti

0
0

Parsa-tomaattisalaatti

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gvihreää parsaa
  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 1valkosipulinkynsi
  • 20basilikanlehteä
  • (½ dl pinjansiemeniä)
  • ½ tlsuolaa
  • 1 rkloliiviöljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Napsauta tai leikkaa parsoista kova puumainen tyvi pois. Leikkaa parsat noin 4–6 cm pituisiksi pätkiksi.

2. Keitä parsat kiehuvassa vedessä napakan kypsiksi, noin 3 minuuttia paksuudesta riippuen. Kaada vesi pois ja pysäytä kypsyminen kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

3. Halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa basilikanlehdet pariin osaan. (Paahda pinjansiemeniä kuumalla kuivalla paistinpannulla.)

4. Yhdistä kaikki raaka-aineet.

Vinkki!

Tämä salaatti sopii niin lihan, kalan, juustojen kuin katkarapujenkin kanssa tarjottavaksi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä