Kotivinkki

Parsa keitettynä

0
0

Parsa keitettynä

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gvihreitä parsoja
  • suolaa keitinveteen

Lisäkkeeksi:

  • 4luomukananmunaa
  • suolaa
  • voita tai margariinia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori parsat kuorimaveitsellä nupusta alaspäin ja poista kovat kantaosat.

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta se suolalla ja laita parsat kattilaan. Keitä parsaa noin 5 minuuttia kannen alla.

3. Keitä kananmunia 5 minuuttia ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.

4. Kuori munat, hienonna ne haarukalla ja lisää suola. Sulata voi.

5. Tarjoa parsat heti kypsentämisen jälkeen munien ja voisulan kanssa.

Vinkki!

Osta: vihreää parsaa, luomukananmunia, voita

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä