Maku

Parmesankana

45 min
0
0

Parmesankana

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 600 gmaustamattomia broilerin ohutfileitä (naapurin maalaiskananpojan)
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 dlparmesaania raastettuna
  • 2 dlkorppujauhoja
  • 2 rkltuoretta silolehtipersilijaa hienonnettuna
  • 1 kplsitruunan kuori raastettuna (luomu)
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 kplkananmuna

Tarjoiluun

  • tagliatelle tuorepastaa
  • tomaattikastiketta
  • parmesaania raastettuna
  • sitruuna viipaleita

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Ota broilerin ohutfileet hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mausta broilerin ohutfileet suolalla ja mustapippurilla. Pyöräytä fileet vehnäjauhoissa.

Sekoita korppujauhot, raastettuparmesaani, hienonnettu persilija, hienonnettu valkosipuli ja raastettu sitruunankuori hyvin keskenään.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja kasta fileet kauttaaltaan kananmunaan. Pyöräytä fileet korppujauhoseoksessa.

Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Ruskista fileet molemmilta puolilta kullanruskeiksi ja kypsiksi. Jos käytät paksuja rintafileitä nosta fileet vielä 200 asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Tarjoile parmesanpaneroidut broilerinfileet keitetyn tagliatellepastan, itse tehdyn tomaattikastikkeen ja raastetun parmesaanin kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä