Maku

Parmesan-Lohkoperunat

50 min
4.5
0

Parmesan-Lohkoperunat

Parmesan tekee lohkoperunoista vastustamatonta herkkua!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 grosamunda perunoita
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3/4 dltuoretta salviaa hienonnettuna
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa
  • 1 dlparmesaania raastettuna

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Pese rosamunda perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Hienonna tuoreet salvian lehdet. Sekoita perunalohkot, oliiviöljy, hienonnettu salvi, sormisuola ja mustapippuri hyvin keskenään.

Levitä perunalohkot leivinpaperilla peitetylle pellille. Ripottele pinnalle raastettu parmesan. Paahda lohkoperunoita uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes perunalohkot ovat kypsia ja kullanruskeita.

Tarjoile parmesan-lohkoperunat esimerkiksi valkosipulimajoneesin kera.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä