Maku

Parmankinkku-rucolapizza

1 h 30 min
4.1
0

Parmankinkku-rucolapizza

MU
LA
0
4.1
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 100 gpizzataikinaa (itse tehtyä)

Täyte

  • 1 1/2 dltomaattikastiketta
  • 250 gmozzarellajuustoa (raastettuna)
  • 250 gkirsikkatomaattia (puolitettuina)

Lisäksi

  • 80 gparmankinkkua (viipaloituna)
  • 50 grucolaa
  • 1 dlkapriksia (isoja, varrellisia)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rkloliiviöljyä

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN45 min

Kauli taikina kahdeksi ohueksi pizzapohjaksi.
Levitä päälle tomaattikastiketta ja juustoraastetta sekä tomaatit.
Paista 250 asteessa 10–15 minuuttia.
Jaa kinkut, rucola ja kaprikset pizzan pinnalle. Rouhi päälle halutessasi mustapippuria ja lorauta tilkka oliiviöljyä.
Nauti parmankinkku-rucolapizza heti.
•Pizza Margherita valmistuu tällä ohjeella käte­västi ilman kinkun, rucolan ja kapristen lisäämistä.
 

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä