Paremmat kananugetit

Reseptin ainekset (4-5 hengelle )
- 500 gbroilerin rintafileetä tai paistileikettä
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 tlsuolaa
- mustapippuria
- 2–3kananmunaa
- 3–4 dlkorppujauhoja tai pankoa (karkeita japanilaisia korppujauhoja)
- 1 lrypsiöljyä
- (sormisuolaa)
1. Leikkaa broilerinfileet tai paistileikkeet pitkiksi noin 1–2 cm paksuiksi suikaleiksi.
2. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon suola sekä pippuria. Vispaa toisella lautasella parin kananmuna rakenne tasaiseksi. (Lisää kolmas kananmuna vasta leivityksen edetessä, jos vaikuttaa siltä, että munamassa ei riitä.) Mittaa kolmannelle lautaselle korppujauhot.
3. Pyörittele erä broilerisuikaleita kerrallaan ensin vehnäjauhoissa, sitten munamassassa ja lopuksi korppujauhoissa. Jätä valmiiksi leivitetyt nugetit lautasen reunalle kuivahtamaan.
Katso myös:
Paistoöljy talteen. Ota kattila pois liedeltä ja anna kuuman öljyn jäähtyä rauhassa. Nosta pullon (esimerkiksi tyhjäksi jääneen öljypullon) suulle tratti ja teesiivilä. Siivilöi öljy takaisin pulloon. Säilytä paistoöljy jääkaapissa ja käytä vielä toisen kerran. Tämän jälkeen öljy hävitetään sekajätteen joukossa pakkaamalla se takaisin muovipulloon.