Kotivinkki

Paras pannari

1 h
3.8
0

Paras pannari

Pannari saa ihanan aromin kookosmaidosta. Lado päälle paistamisen puolivälissä ohuita omenanviipaleita.
Teksti Kaisa Torkkeli
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 prkkookosmaitoa (400 g)
  • 2 dltäysjyvävehnäjauhoja tai spelttijauhoja
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 4 dlrasvatonta maitoa
  • 3kananmunaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 tlkardemummaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ dlrypsiöljyä
  • 3omenaa

Pannarin lisäksi

  • jäätelöä

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN45 min

1. Sekoita kookosmaito ja jauhot tasaiseksi paksuksi taikinaksi. Lisää vasta sitten maito ja kananmunat. Näin taikinaan ei jää paakkuja.

2. Mausta pannaritaikina vielä sokerilla, kardemummalla, suolalla ja rypsiöljyllä. Anna sen turvota 15–30 minuuttia.

3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paista pannaria 200-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia.

4. Viipaloi omenat ohuiksi lohkoiksi. Lado omenat puolikypsän pannarin päälle ja jatka paistamista vielä 20–25 minuuttia. Tarjoa pannari jäätelön kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä