Paras munakokkeli

10 min
4
0

Paras munakokkeli

Herkullisen pehmeä munakokkeli maustetaan tilkalla hunajaa. Lopuksi siihen lisätään kananmunan keltuainen, joka takaa kermaisen lopputuloksen.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 4 kplkananmunaa
  • 1/2 dlkermaa
  • 1/2 tlhunajaa
  • 1/4 tlsuolaa

paistamiseen

  • 1 rklvoita

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Riko kananmunat kulhoon ja poimi yksi keltuainen talteen. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää kerma, hunaja ja suola.

Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä ja kaada munaseos paistumaan. Sekoita seosta jatkuvasti ja ota pannu pois levyltä tarvittaessa. Mitä hitaammin munakokkeli kypsyy sen parempi on lopputulos. Kun seos on tasaisen paksua, mutta vielä löysää ota pannu pois levyltä.

Lisää joukkoon kananmunan keltuainen ja sekoita hyvin. Kaada kokkeli pois pannulta, jotta se ei kypsy enempää. Koristele ruohosipulilla ja nauti välittömästi.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä