Kotivinkki

Papu-tomaattikeitto

{
Aktiivinen
Passiivinen
4.67
0
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto


Ainekset

  • 200 gkiinankaalia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 dlvettä
  • 1 prkvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 prktomaattimurskaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dlparmesaaniraastetta
  • oliiviöljyä
Tulosta

1. Suikaloi kiinankaali ja paista suikaleita kattilassa öljyssä hetki.

2. Lisää kattilaan vesi, pavut kastikkeineen ja tomaattimurska.

3. Keitä noin viisi minuuttia.

4. Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

5. Ripottele keiton pinnalle parmesaaniraastetta ja loraus oliiviöljyä.

Osta: kiinankaalia, valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, tomaattimurskaa, parmesaaniraastetta

MITÄ PIDIT?
4.67
Kommentoi »