Maku

Paprikajuustotäytteiset kalarullat

45 min
GL
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkeltaista paprikaa (suikaloituna)
  • 1 kplpunaista paprikaa (suikaloituna)
  • 600 gpuna-ahventa (pakaste) (fileinä)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 200 gsulatejuustoa (paprika)
  • 2 dlruokakermaa
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Voitele uuninkestävä vuoka ja pane paprikaviipaleet vuoan pohjalle.

Levitä sulaneet kalafileet leivinpaperin päälle työpöydälle tai -laudalle ja ripottele päälle suolaa ja rouhittua pippuria. Pane jokaisen fileen päälle muutama kokonainen basilikanlehti ja nokare sulatejuustoa.

Kääri fileet rullalle ja nosta paprikoiden päälle. Levitä loput sulatejuustosta rullien päälle ja lisää lopuksi vuoan pohjalle ruokakerma.

Paista rullia 175-asteisessa uunissa noin puolisen tuntia. Valele rullia välillä paistoliemellä.

Koristele vuoka tillillä ja tarjoa kalarullat vaikkapa perunasoseen kera.

MITÄ PIDIT?
0