Kotivinkki

Paprikahöystö

0
0

Paprikahöystö

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1punainen paprika
  • 1oranssi paprika
  • 1vihreä paprika
  • 1sipuli
  • öljyä
  • 1 dlkasvislientä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • sitruunamehua
  • sinapinsiemeniä
  • juustokuminaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo paprikat. Poista niistä kannat ja valkoiset osat. Viipaloi paprikat.

2. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna öljy pannulla tai kasarissa ja lisää joukkoon paprika- ja sipuliviipaleet. Kääntele ja kypsennä paprikoita muutama minuutti.

3. Lisää paprikoiden joukkoon kasvisliemi ja kiehauta seos. Sekoita joukkoon hunaja, suola ja sitruunamehu.

4. Rouhi hieman sinapin- ja kuminansiemeniä ja lisää seokseen. Kypsennä vielä muutama minuutti.
 

Vinkki!

Paprikahöystö on mainio lisäke pihveille ja korvaa myös kastikkeen. Paprikahöystön voit lämmittää seuraavana päivänä uudelleen.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä