Maku

Paperissa höyrytetyt lohi-kasvisnyytit

50 min
4
0

Paperissa höyrytetyt lohi-kasvisnyytit

MU
GL
0
4
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 800 glohifileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 400 gkyssäkaalia
  • 200 gparsaa
  • 150 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 50 gvoita
  • 1 dltuoretta basilikaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN10 min

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi. Jätä nahka, jotta palat pysyvät kasassa. Mausta lohipalat suolalla ja valkopippurilla. Kuori kyssäkaali ja parsat. Höylää molemmista raaka-aineista kuorimaveitsellä ohuita lastuja. Asettele kaikki ainekset kekoon leivinpaperin päälle, päällimmäiseksi voinokareet. Nosta paperin reunat ylös ja rullaa solmuksi. Hauduta kattilassa poreilevassa vedessä 8 minuuttia ja nosta lohi-kasvisnyytti suoraan lautaselle. Avaa paperissa höyrytetyt lohi-kasvisnyytit vasta pöydässä.

MITÄ PIDIT?
4