Kotivinkki

Pannuskonssit

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki

Ainekset

  • 4 dltäysjyvävehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 50 gsulatettua tai juoksevaa margariinia
  • 1½-2 dlmaitoa
  • ½ tlsuolaa
  • rasvaa paistamiseen

TARJOILUUN:

  • ilmakuivattua kinkkua
  • tuoretta persikkaa
  • juoksevaa hunajaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi rasva joukkoon.

2. Lisää maito taikinaan vähitellen. Lisää vain sen verran, että taikina notkistuu, mutta on kiinteää. Sekoita suola taikinaan.

3. Kuumenna rasva lettupannulla ja paista paksuhkot skonssit molemmin puolin muutaman minuutin ajan.

4. Tarjoile skonssit lämpiminä kinkun, persikanpalojen ja hunajan kanssa.

VINKKI Voit maustaa skonssitaikinan myös yrttiseoksella.

MITÄ PIDIT?
0