0(0)
Jos rakastat piparitaikinaa, nyt tarkkana! Jäätelön kanssa tarjoiltu pannupipari on joulun helpoin jälkiruoka
55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
Piparitaikina paistuu pannulla päältä rapeiksi ja sisältä pehmeiksi suupaloiksi. Tarjoile helppo jälkiruoka vaniljajäätelön ja jouluisten höysteiden kanssa.
19.12.2022
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
1/2 pakettia (250g)piparkakkutaikinaa
1 dlvispikermaa
1 rklsokeria
2 rklvoita
1 lvaniljajäätelöä
1 dlkuivattuja karpaloita
Koristeluun
2 rklkuivattua karpalojauhetta
piparkakkuja

Pannupipari ja joulujäätelö – ohje:

  1. Sulata valmis piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan, noin 45 minuuttia.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  3. Leikkaa piparitaikina sivuiltaan 3 sentin kuutioiksi. Sulata voi pannulla ja paista taikinapaloja eri puolilta niin, että pinta ruskistuu kevyesti. Ota piparikuutiot pannulta sivuun.
  4. Jaa jäätelö tarjoiluastioihin ja lisää niihin piparikuutiot ja kuivatut karpalot. Koristele annokset kermavaahdolla, marjajauheella ja piparkakuilla.

Vinkki!

Hyödynnä pikaherkkuun leivonnassa yli jäänyt piparitaikina.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo