Jos rakastat piparitaikinaa, nyt tarkkana! Jäätelön kanssa tarjoiltu pannupipari on joulun helpoin jälkiruoka

55 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
45 min
Piparitaikina paistuu pannulla päältä rapeiksi ja sisältä pehmeiksi suupaloiksi. Tarjoile helppo jälkiruoka vaniljajäätelön ja jouluisten höysteiden kanssa.
0
0
Julkaistu 19.12.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1/2 pakettia (250g)piparkakkutaikinaa
  • 1 dlvispikermaa
  • 1 rklsokeria
  • 2 rklvoita
  • 1 lvaniljajäätelöä
  • 1 dlkuivattuja karpaloita

Koristeluun

  • 2 rklkuivattua karpalojauhetta
  • piparkakkuja
Tulosta

Pannupipari ja joulujäätelö – ohje:

  1. Sulata valmis piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan, noin 45 minuuttia.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  3. Leikkaa piparitaikina sivuiltaan 3 sentin kuutioiksi. Sulata voi pannulla ja paista taikinapaloja eri puolilta niin, että pinta ruskistuu kevyesti. Ota piparikuutiot pannulta sivuun.
  4. Jaa jäätelö tarjoiluastioihin ja lisää niihin piparikuutiot ja kuivatut karpalot. Koristele annokset kermavaahdolla, marjajauheella ja piparkakuilla.

Vinkki!

Hyödynnä pikaherkkuun leivonnassa yli jäänyt piparitaikina.

Kommentoi »