Pannumoussaka

20 min
3.8
0

Pannumoussaka

MU
GL
0
3.8
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 240 glampaan jauhelihaa
  • 4 kplkeitettyä perunaa
  • 300 gmunakoisoa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/4 dltomaattipyreetä
  • 370 gyrttitomaattimurskaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlkanelia
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 170 gruskeita papuja (tölkissä)

Lisäksi

  • 1 dlturkkilaista jogurttia (tai kreikkalaista)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Sulata lampaan jauheliha. Kuori ja viipaloi perunat. Huuhdo ja paloittele munakoiso. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy isossa pannussa. Paista jauheliha ja lisää valkosipulit kuullottumaan. Kumoa joukkoon munakoisot ja perunaviipaleet. Paista kahdella lastalla käännellen.

Kääntele joukkoon tomaattipyree, tomaattimurska ja mausteet. Mausta.

Kumoa lopuksi joukkoon valutetut pavut. Kuumenna pannumoussaka.

Tarjoa pannumoussaka jogurtin kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä