Maku

Pannukeksi – tästä jätticookiesta riittää useammallekin herkkusuulle

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Pannukeksi on päältä rapea ja sisältä pehmeän sitkeä amerikkalaistyyppinen cookie, joka tehdään valurautaiseen paistinpannuun ja syödään suoraan siitä (tietenkin!) jätskin kanssa.
KA
3.8
0
Julkaistu: 26.7.2019


Ainekset (6 annosta)

Pannukeksi

  • 175 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 3/4 dlfariinisokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1muna
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlleivinjauhetta
  • ½ tlkanelia
  • 1 dlmustikoita

Tarjoilu

  • 1 lvaniljajäätelöä
Tulosta

Pannukeksi leivotaan helposti näin:

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna samalla vatkaten.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mustikat jauhoihin.
  3. Sekoita jauhot rasvaseokseen ja kumoa taikina uuninkestävälle valurautapannulle. Halutessasi voit vuorata pannun leivinpaperilla ennen taikinan lisäämistä.
  4. Paista pannukeksiä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki!

Kokeile mustikoiden tilalla puolukoita

Kommentoi »