Pannukakkumuffinit – paista jokaiselle herkkusuulle oma pieni pannukakku
30 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
20 minUnohda peltipannari! Nyt ei tarvitse tapella isoimmasta palasta, sillä jokainen herkuttelija saa oman pienen pannukakun. Lusikoi muffinivuoassa paistettujen pannukakkumuffinien vierelle kuohkeaa mustikkarahkaa.
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 27.8.2019

Pannukakkumuffinit – paista jokaiselle herkkusuulle oma pieni pannukakku
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 2 dlvehnäjauhoja
- 2 rklsokeria
- ½ tlleivinjauhetta
- ½ tlsuolaa
- 1 tlvaniljasokeria
- 4 dlmaitoa
- 3munaa
- 1 tlsitruunankuorta raastettuna
- 25 gvoita
Hillolla maustettu mustikkarahka
- 1 prkrahkaa
- 2 dlpaksua jogurttia
- 1 tllimetin mehua
- limetin kuorta
- kardemummaa
Pannukakkumuffinit valmistuvat näin:
- Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri.
- Vatkaa joukkoon maito ja munat.
- Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori. Lisää raaste taikinaan.
- Sulata voi. Voitele muffinivuoan kolot ja kaada loppu voisula taikinaan.
- Jaa taikina vuokiin. Paista muffineita 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.
- Valmista hillolla maustettu mustikkarahka. Sekoita purkillinen rahkaa ja pari desia paksua jogurttia kulhossa. Lisää mustikkahilloa, jonka maustat limen mehulla ja kuorella sekä kardemummalla. Katso pikahillon ohje täältä.
Vinkki!
Mausta taikina sitruunankuoren sijaan raastetulla limetin tai appelsiinin kuorella.

Herkullinen klassikko! Ammattilainen paljastaa 4 vinkkiä, joilla teet elämäsi parhaan pannukakun

Porkkanakakkupannarit yhdistävät kaksi suosikkiasiaasi: pannukakun ja porkkanakakusta tutun makumaailman!
Kotivinkki

Maailman paras pannukakku – nimensä veroinen täyteläinen herkku
Maku

Ahvenanmaan pannukakku maistuu ihanasti kardemummalta
Kotivinkki

Lakritsipannarit – lakufanin toiveiden täyttymys
Maku

Pannukakku – pellillinen kaikkien rakastamaa lohturuokaa
Maku

Ahvenanmaalainen pannukakku
Maku

Gotlantilainen pannukakku – hurmaavan mehevä herkku iltapalalle
Kotivinkki