Pannukakkumuffinit – paista jokaiselle herkkusuulle oma pieni pannukakku
Kasvis
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Unohda peltipannari! Nyt ei tarvitse tapella isoimmasta palasta, sillä jokainen herkuttelija saa oman pienen pannukakun. Lusikoi muffinivuoassa paistettujen pannukakkumuffinien vierelle kuohkeaa mustikkarahkaa.
Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri.
Vatkaa joukkoon maito ja munat.
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori. Lisää raaste taikinaan.
Sulata voi. Voitele muffinivuoan kolot ja kaada loppu voisula taikinaan.
Jaa taikina vuokiin. Paista muffineita 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.
Valmista hillolla maustettu mustikkarahka. Sekoita purkillinen rahkaa ja pari desia paksua jogurttia kulhossa. Lisää mustikkahilloa, jonka maustat limen mehulla ja kuorella sekä kardemummalla. Katso pikahillon ohje täältä.
Vinkki!
Mausta taikina sitruunankuoren sijaan raastetulla limetin tai appelsiinin kuorella.