4,4(14)
Pannarimurot ovat hauskin aamupala ikinä! Näin teet maailmalla hitiksi nousseet minipannukakut
vegaani
maidoton
laktoositon
kasvis
munaton
30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen
Pannarimurot ovat murojen tapaan nautiskeltavia minipannukakkuja, jotka ovat nyt valloittaneet somen ja kotikeittiöt maailmalla. Jos käytät taikinassa ja tarjoilussa kaurajuomaa, resepti on täysin vegaaninen. Katso video reseptin lopusta ja kokeile sinäkin!
Julkaistu 27.5.2020
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
Pannarimurot
2 dlvehnäjauhoja
1 dlkaurajauhoja
2 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria
1 tlleivinjauhetta
½ tlsuolaa
½ tlkardemummaa
3 dlkaurajuomaa (tai maitoa)
1 rkl rypsiöljyä
Paistaminen
1 rklrypsiöljyä
Lisäksi
marjoja
vaahterasiirappia
kaurajuomaa (tai maitoa)

Pannarimurot – ohje:

  1. Sekoita jauhot, sokerit, leivinjauhe, suola ja kardemumma kulhossa. Lisää kaurajuoma tai maito ja öljy. Sekoita huolellisesti.
  2. Siirrä taikina pursotinpussiin.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele kevyesti öljyllä.
  4. Pursota taikinasta pieniä nokareita pannulle vieri viereen. Paista, kunnes pannareiden pinta kuplii. Käännä pannarit pihdeillä tai pienellä lastalla.
  5. Tarjoa pannarimurot marjojen, vaahterasiirapin ja kaurajuoman tai maidon kanssa.

Paistoitko pannarimuroja? Jaa kuvasi Instagramissa #pannarimurot ja merkitse meidät mukaan @meillakotona_fi. Saatamme jakaa kuvasi somessa!

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
1 kommentti