Maku

Pannarimurot ovat hauskin aamupala ikinä! Näin teet maailmalla hitiksi nousseet minipannukakut

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Pannarimurot ovat murojen tapaan nautiskeltavia minipannukakkuja, jotka ovat nyt valloittaneet somen ja kotikeittiöt maailmalla. Jos käytät taikinassa ja tarjoilussa kaurajuomaa, resepti on täysin vegaaninen. Katso video reseptin lopusta ja kokeile sinäkin!
VE
4.5
1


Ainekset (4 annosta)

Pannarimurot

  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlkaurajauhoja
  • 2 rklsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlkardemummaa
  • 3 dlkaurajuomaa (tai maitoa)
  • 1 rkl rypsiöljyä

Paistaminen

  • 1 rklrypsiöljyä

Lisäksi

  • marjoja
  • vaahterasiirappia
  • kaurajuomaa (tai maitoa)
Tulosta

Pannarimurot valmistuvat näin:

  1. Sekoita jauhot, sokerit, leivinjauhe, suola ja kardemumma kulhossa. Lisää kaurajuoma tai maito ja öljy. Sekoita huolellisesti.
  2. Siirrä taikina pursotinpussiin.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele kevyesti öljyllä.
  4. Pursota taikinasta pieniä nokareita pannulle vieri viereen. Paista, kunnes pannareiden pinta kuplii. Käännä pannarit pihdeillä tai pienellä lastalla.
  5. Tarjoa pannarimurot marjojen, vaahterasiirapin ja kaurajuoman tai maidon kanssa.

Paistoitko pannarimuroja? Jaa kuvasi Instagramissa #pannarimurot ja merkitse meidät mukaan @meillakotona_fi. Saatamme jakaa kuvasi somessa!

MITÄ PIDIT?
4.45
1 kommentti