Maku

Palsternakkaohukaiset

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
KA
0
0
Julkaistu: 8.7.2005


Ainekset (4 annosta)

  • 300 gpalsternakkaa (raasteena)
  • 250 gperunaa (raasteena)
  • 100 gpurjoa (silputtuna)
  • 2 kplmunaa
  • 1 rklvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
Tulosta

Sekoita kaikki aineet kulhossa. Kuumenna pannulla reilu nokare voita. Muotoile massasta käsin pallosia ja litistä niitä vähän. Paista muutama ohukainen kerrallaan reilusti rapeaksi ja hyvin ruskistuneeksi molemmin puolin.

Ripottele ohukaisille vielä hiukan suolaa ja tarjoa saman tien kapriksilla ja suolakurkulla maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentoi »