0(0)
Palsternakkadippi
Kasvis
Gluteeniton
1 h
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Reseptin ainekset
8 annosta
450 gpalsternakkaa
200 gtuorejuustoa (maustamaton)
1 rklsitruunamehua
2 kplvalkosipulinkynttä
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori palsternakat ja lohko ne. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kumoa palsternakat pellille. Kypsennä lohkoja uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja paahtuneita. Jäähdytä palsternakat.

Mittaa kaikki dipin aineet kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Tarjoa palsternakkadippiä esimerkiksi grissinien eli rapeiden ja kapeiden leipien kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.