Maku

Palsternakkakostuke

1 h
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen40 min
KA
GL
0
0
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård


Ainekset (8 annosta)

  • 450 gpalsternakkaa
  • 200 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori palsternakat ja lohko ne. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kumoa palsternakat pellille. Kypsennä lohkoja uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja paahtuneita. Jäähdytä palsternakat.

Mittaa kaikki dipin aineet kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. •Tarjoa palsternakkadippiä grissinien eli rapeiden ja kapeiden leipien kanssa.

MITÄ PIDIT?
0