Maku

Palsternakkakostuke

1 h
0
0

Palsternakkakostuke

KA
GL
0
0
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 450 gpalsternakkaa
  • 200 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori palsternakat ja lohko ne. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kumoa palsternakat pellille. Kypsennä lohkoja uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja paahtuneita. Jäähdytä palsternakat.

Mittaa kaikki dipin aineet kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
•Tarjoa palsternakkadippiä grissinien eli rapeiden ja kapeiden leipien kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä