Maku

Palak paneer tuorepinaatista

20 min
5
0

Palak paneer tuorepinaatista

GL
MU
0
5
Lempeä intialainen pinaatista, juustosta ja currysta makua saava ruoka valmistuu nopeasti kotijuustosta ja tuorepinaatista. Testaa sinäkin!
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gpinaattia (tuoretta)
  • 200 gkotijuustoa (munaton)
  • 3 kpltomaattia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1-2 rklcurrytahnaa (esim. Pirkka Vindaloo)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 dltuoretta korianteria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista palak paneer tuorepinaatista näin:

Huuhtele pinaatit ja poista paksuimmat lehtiruodit. Paloittele pinaatit.

Kuutioi kotijuusto ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota sipuleita, inkivääriä ja currytahnaa pannulla öljyssä. Lisää pinaatit ja tomaatit. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi pannulle jogurtti ja kotijuustot pannulle. Anna kiehahtaa.

Mausta suolalla ja viimeistele korianterilla. Tarjoa riisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä