Palak paneer tuorepinaatista
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Lempeä intialainen pinaatista, juustosta ja currysta makua saava ruoka valmistuu nopeasti kotijuustosta ja tuorepinaatista. Testaa sinäkin!
GL
MU
4.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.10.2016

Palak paneer tuorepinaatista
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 200 gpinaattia (tuoretta)
- 200 gkotijuustoa (munaton)
- 3 kpltomaattia
- 1 kplsipulia
- 2 kplvalkosipulinkynttä
- 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
- 1-2 rklcurrytahnaa (esim. Pirkka Vindaloo)
- 2 rklrypsiöljyä
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- 1/2 tlsuolaa
- 1 dltuoretta korianteria
Valmista palak paneer tuorepinaatista näin:
Huuhtele pinaatit ja poista paksuimmat lehtiruodit. Paloittele pinaatit.
Kuutioi kotijuusto ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuullota sipuleita, inkivääriä ja currytahnaa pannulla öljyssä. Lisää pinaatit ja tomaatit. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Lisää lopuksi pannulle jogurtti ja kotijuustot pannulle. Anna kiehahtaa.
Mausta suolalla ja viimeistele korianterilla. Tarjoa riisin kanssa.