Maku

Paksoipaketit

20 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0

Paksoista syntyy kiinalainen vastine vietnamilaisten kesäkääryleille. Pikapaistaminen pehmittää paksoin lehdet niin, että ne on helppo kääräistä paketeiksi.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 160 g gpaksoita eli pinaattikiinankaalia (8 isoa lehteä)
  • 1 kplporkkanaa (pieni)
  • 1/4 kplpunaista paprikaa
  • 25 gcashewpähkinöitä
  • 50 griisinuudeleita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rkltuoretta minttua
  • 1 rkltuoretta basilikaa

Kastike

  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklvettä
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 rklgrillauskastiketta (kiinalaista hoisin-kastiketta)
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0