Paistettujen ja nopeasti marinoitujen metsäsienien maku hurmaa

15 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
5 min
Loistava sienivuosi houkuttelee testaamaan erilaisia reseptejä. Tässä reseptissä metsäsienet paistetaan ensin pannulla ja marinoidaan sen jälkeen nopeasti. Tarjoile sellaiseen tai vaikka grillatun lihan lisukkeena. Kauniita tarjoiluastioita löydät Pentikin valikoimista.
KA
5
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Pentik

Ainekset (4 annosta)

Paistettuja ja marinoituja metsäsieniä

  • 1 l metsäsieniä (esim. kantarelli, suppilovahvero, herkkutatti)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl timjamia hienonnettuna
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 3 tl sokeria
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria
Tulosta
  • Paista sienet paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu timjami.
  • Nosta pannu pois levyltä ja mausta sienet valkoviinietikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua hetken ennen tarjoilua.

Kaunis tarjoiluastia kruunaa annoksen. Katso ideoita täältä.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »