Maku

Paistettuja vihreitä papuja (Tumis buncis)

20 min
4
0

Paistettuja vihreitä papuja (Tumis buncis)

GL
KA
LA
MA
MU
0
4
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 500 gvihreitä papuja
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 3 kplsalottisipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklruokaöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlvalkopippuria
  • 4 rklvettä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min

Leikkaa puhdistetut pavut noin 3 sentin pituisiksi paloiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja suikaloi chili. Kuori, hienonna salottisipulit ja valkosipulit.

Kuullota sipuleita ja chiliä wokissa öljyssä noin minuutti. Lisää pavut, suola ja pippuri, paista muutama minuutti koko ajan sekoittaen.

Kaada vesi joukkoon ja vähennä lämpöä, anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.

•Voit käyttää myös esikypsennettyjä pakastepapuja.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä