Maku

Paistettu poronmaksa

15 min
4.7
1

Paistettu poronmaksa

MU
GL
1
4.7
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 700 gporonmaksaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 1 rklvoita

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa maksa noin 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi.
Paista maksaviipaleet nuotiopannulla noin minuutin ajan molemmilta puolin. Maksa saa jäädä sisältä punertavaksi.
Rouhi pinnalle suolaa ja pippuria. Nosta saman tien tarjolle.
Tarjoa paistetun maksan kanssa paistettua possunkylkeä, puikulaperunoita ja sipulia.

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä