0(0)
Paistettu kuha ja antiboisekastike – vähän parempi arkiruoka
Gluteeniton
Munaton
Paistettu kuha on maukasta sellaisenaankin, mutta tuoreilla yrteillä maustettu antiboisekastike sopii mainiosti vaalean kalan lisukkeeksi.
28.1.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
800 gkuhafileitä
25 gvoita
1 rkloliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
Antiboisekastike
¼ punasipulia
1valkosipulinkynsi
250 gminiluumutomaatteja
½ dl oliiviöljyä
10kivetöntä oliivia
1 rklkapriksia
10basilikan lehteä (suikaloituna)
1 rkltimjamia (hienonnettuna)
2 rklsitruunamehua
1/3 tlsuolaa
1/3 tlmustapippuria
  1. Hienonna sipulit ja leikkaa tomaatit neljään osaan.
  2. Kuumenna öljyä hyvin miedolla lämmöllä paistinpannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia 3–4 minuuttia.
  3. Lisää tomaattikuutiot, oliivit, kaprikset ja yritit sekä sitruunamehu ja ota pannu pois liedeltä.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Mausta kuhafileet suolalla.
  6. Paista kalat toisella pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa keskilämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta paistetut kuhafileet lautaselle ja lusikoi päälle antiboisekastiketta.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo