Maku

Paistettu kotijuusto ja rucolaöljy

10 min
GL
5
0


 

Tulosta
Teksti Teresa Välimäki
Kuvat Ari-Pekka Auvinen

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gkotijuustoa
  • 1/2 rklvoita
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlrucolaa
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Leikkaa juusto noin sentin viipaleiksi. Paista ne kuumalla pannulla voissa kauniin kullanruskeiksi ja mausta kevyesti pippurilla.

Sekoita rucola ja oliiviöljy sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Mausta suolalla.

Pirskottele rucolaöljyä paistettujen kotijuustoviipaleille ja tarjoile.

MITÄ PIDIT?
5