Paistettu feta ja terttutomaatit

45 min
0
0

Paistettu feta ja terttutomaatit

Yksinkertainen, mutta herkullinen lounas tai brunssi tarjottava.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 200 gfetaa
  • 500 gterttukirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • kuivattua oreganoa
  • ½ kplkuivattu punainen chili

Tarjoiluun

  • maalaisleipää
  • vihersalaattia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Huuhtele ja kuivaa tettukirsikkatomaatit. Nosta terttukirsikkatomaatit uunivuokaan. Ripottele tomaattien pinnalle oliiviöljyä, mustapippuria, suolaa ja kuivattua oreganoa. Paahda terttukirsikkatomaatteja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Nosta uunivuoka uunista. Lisää vuokaan fetajuusto. Ripottele fetajuuston pinnalle oliiviöljyä ja kuivattua oreganoa. Murustele fetan päälle kuivattu chili. Nosta uunivuoka uuniin vielä noin 10 minuutiksi. Loppuvaiheessa kannattaa seurata ettei feta sula liikaa.

Anna paistetun fetan ja terttukirsikkatomaattien jäähtyä hetki. Tarjoile maalaisleivän ja vihersalaatin kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä