Kotivinkki

Paistettu brie ja karpalohyytelö

20 min
0
0

Suolaista, makeaa, hapanta ja sopivasti karpalon karvautta. Paistettu brie kera karpalohyytelön on täydellinen jälkiruoka.
Tulosta
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto, Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • noin 200 gbrietä tai muuta valkohomejuustoa
  • 1kananmuna
  • ½ dlkorppujauhoja
  • ½ dlrypsiöljyä

Lisäksi:

  • karpalohyytelöä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paistettu brie valmistuu näin:

  1. Leikkaa juusto neljään osaan. Riko kananmunan rakenne kulhossa.
  2. Mittaa toiseen kulhoon korppujauhot.
  3. Pyörittele juustopalat huolellisesti kauttaaltaan kananmunassa ja sen jälkeen hyvin painellen korppujauhoissa. Anna kuorrutteen kuivua hetki.
  4. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista juustopaloja pannulla jokaiselta sivultaan rapeiksi. Tarjoile paistettu brie heti karpalohyytelön kanssa.
MITÄ PIDIT?
0