Kotivinkki

Paistettu brie ja karpalohyytelö

20 min
0
0

Paistettu brie ja karpalohyytelö

Suolaista, makeaa, hapanta ja sopivasti karpalon karvautta. Paistettu brie kera karpalohyytelön on täydellinen jälkiruoka.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto, Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • noin 200 gbrietä tai muuta valkohomejuustoa
  • 1kananmuna
  • ½ dlkorppujauhoja
  • ½ dlrypsiöljyä

Lisäksi:

  • karpalohyytelöä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Näin paistat brien

1. Leikkaa juusto neljään osaan. Riko kananmunan rakenne kulhossa.

2. Mittaa toiseen kulhoon korppujauhot.

3. Pyörittele juustopalat huolellisesti kauttaaltaan kananmunassa ja sen jälkeen hyvin painellen korppujauhoissa. Anna kuorrutteen

kuivua hetki.

4. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista juustopaloja pannulla jokaiselta sivultaan rapeiksi. Tarjoile juustopalat heti karpalohyytelön kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä