Paimenpojan juustosalaatti

1 h 20 min
0
0

Paimenpojan juustosalaatti

GL
KA
MU
0
0
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 400 gjuustoa (Appenzeller)
  • 2 kplomenaa
  • 10 kplretiisejä
  • 1 dlruohosipulia

Kastike

  • 1/2 dlbalsamiviinietikkaa (valkoista)
  • 1 rkloliiviöljyä (tai kurpitsaöljyä)
  • 1 tlhunajaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Koristeluun

  • 1 rklruohosipulia

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Suikaloi juusto. Pese omenat, halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa pieniksi lohkoiksi. Huuhtele retiisit ja leikkaa neljään osaan. Hienonna ruohosipuli.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Yhdistä juustot, omenat, retiisit ja ruohosipuli kulhossa ja kaada päälle kastike. Sekoita ja anna tekeytyä kylmässä noin tunnin. Koristele paimenpojan juustosalaatti ruohosipulilla.

Tarjoa paimenpojan juustosalaatti erilaisten makkaroiden, omenasoseen ja maalaisleivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä